flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти Одеської юридичної академії практикуватимуться в НААУ

10 квітня 2017, 14:50

счетчик посещений

Експерти Національної асоціації адвокатів України та науковці Одеської юридичної академії розроблятимуть програми навчання та законопроекти. На базі рад адвокатів регіонів проходитимуть навчальні, виробничі та переддипломні практики.

Про це ідеться у Меморандумі про співробітництво, укладеному між НААУ та Національним університетом «Одеська юридична академія», передає «Закон і Бізнес».

Меморандум визначає цілі та напрямки співпраці, обмін інформацією та досвідом, здійснення наукової та практичної діяльності у сфері забезпечення верховенства права, розвитку адвокатури, захисту прав і свобод людини та громадянина на основі рівноправності, взаємної вигоди дотримання загальноприйнятих норм і принципів.

НААУ та університет проводитимуть спільні заходи, проекти і програми з метою здійснення професійної підготовки фахівців у галузі права.

Адвокати та науковці спільно розроблятимуть пропозиції щодо проектів нормативно-правових актів, робочих навчальних та державних програм і планів дій, стратегій тощо, проводитимуть спільну дослідницьку та видавничу діяльність.

Документ також передбачає впровадження в університеті нормативних дисциплін з історії становлення та розвитку інституту адвокатури, відкриття тематичних кабінетів та аудиторій.