flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Адвокати вирішили, як подолати конфлікт у самоврядуванні

01 червня 2017, 14:47

счетчик посещений

Для вирішення конфліктів, пов'язаних з виборами до органів адвокатського самоврядування, НААУ проведе дискусію. За її правилами, сторони змушені будуть оперувати лише аргументами, встановленими фактами та не переходити на особистості.

Як повідомили виданню «Закон і Бізнес» в Національній асоціації адвокатів України, публічна дискусія на тему «Адвокатське самоврядування в м. Києві: подолання кризи» відбудеться 6 червня 2017 року за адресою: м. Київ, вул. Тимофія Шамрила, 23 (приміщення «Бізнес Ліга»).

«На виклик Інни Рафальської запрошений голова Ради адвокатів м. Києва Петро Рябенко з командою та інші колеги, які мають різні точки зору з цього приводу. Кожному спікеру буде надано 15 хвилин для виступу. У команді кожного спікера може бути включено до 3 осіб. Відсутність на дискусії осіб, які її ініціювали або були викликали на дискусію, сприймається як програш у дискусії. До дискусії будуть залучені авторитетні адвокати в ролі рефері», — говориться у повідомленні НААУ.

Команди можуть запросити експертів, кандидатури яких узгоджуються з Комітетом захисту прав адвокатів. Пропозиції прохання направити на електронну адресу Комітету zahistadvocat@gmail.com до 2 червня 2017 року.