flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Покиньбороди Наталії Сергіївни

15 грудня 2020, 09:25

ОГОЛОШЕННЯ

 про виклик до суду

 

Покиньбороди Наталі Сергіївни

 

 Дата документу  08.12.20                                                                         Справа №  503/1449/20

 

Кодимський районний суд Одеської області, адреса: Одеська область, місто Кодима, площа Перемоги, 1а, Email: inbox@kd.od.court.gov.ua.

Розглядається справа за позовом Покиньбороди Олени Сергіївни до Покиньбороди Наталі Сергіївни про визнання особи такою, що втратила право користування житлом.

Судове засідання призначене на 11 год. 00 хв. 20 січня 2021 року в приміщенні Кодимського районного суду Одеської області.

Покиньборода Наталя Сергіївна повідомляється, що в судовому засіданні вона бере участь в якості відповідача.

Відповідач зобов’язана повідомити суд про причини своєї неявки. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

Учасники судового процесу та їхні представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами, зловживання процесуальними правами не допускається. У випадку невиконання процесуальних обов’язків, зловживання процесуальними правами з урахуванням конкретних обставин справи суд може постановити ухвалу про стягнення з учасників справи в дохід державного бюджету штрафу у сумі  від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

 

Суддя

Кодимського районного суду                                                        Т.О. Калашнікова