flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Став відомий порядок денний найближчого засідання РАУ

22 травня 2018, 13:46

счетчик посещений

Засідання Ради адвокатів України відбудеться 1-2 червня в Одеській області, під час якого розглянуть Концепцію реформування процедури складення кваліфіспиту для отримання адвокатського свідоцтва та питання розміру оплати адвокатських послуг.

У Національній асоціації адвокатів України оприлюднили порядок денний засідання РАУ, що відбудеться в Одеській області за адресою: смт. Затока, вул. Лазурна, 77, повідомляє «ЗіБ».

Під час засідання планується розглянути результати роботи Робочої групи з питань імплементації положень Концепції реформування процедури складення кваліфікаційного іспиту для отримання права на заняття адвокатською діяльністю. Підсумки діяльності представить і Робоча групи з дослідження питання необхідності встановлення та затвердження мінімального розміру виплат на оплату послуг адвоката з надання професійної правової (правничої) допомоги. Окрім того, будуть обговорювати підсумки діяльності спеціальної тимчасової комісії з питань фінансування КДКА.

На засіданні також буде презентовано Єдиний портал аналітики судової практики Ratio Decidendi.

До проекту порядку денного включено питання про представництва НААУ, питання діяльності НААУ та функціонування ЄРАУ, а також низку звернень до РАУ.

1 червня початок реєстрації о 10:00, початок роботи з 11:00

2 червня початок реєстрації о 9:00, початок роботи з 10:00