flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Пташенчук Альони Анатоліївни

14 вересня 2020, 15:09

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

Пташенчук Альони Анатоліївни

 

Кодимський районний суд Одеської області, адреса: Одеська область, місто Кодима, площа Перемоги, 1а, Email: inbox@kd.od.court.gov.ua.

Розглядається справа за позовом Городиської Галини Василівни до Пташенчук Альони Анатоліївни, Душенка Сергія Анатолійовича, треті особи: Служба у справах дітей Кодимської районної державної адміністрації, Пташенчук Світлана Степанівна, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Судове засідання призначене на 10 годину 00 хвилин 24 вересня 2020 року в приміщенні Кодимського районного суду Одеської області.

Пташенчук Альона Анатоліївна повідомляється, що в судовому засіданні вона бере участь в якості відповідача.

Відповідач зобов’язаний повідомити суд про причини своєї неявки. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

Учасники судового процесу та їхні представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами, зловживання процесуальними правами не допускається. У випадку невиконання процесуальних обов’язків, зловживання процесуальними правами з урахуванням конкретних обставин справи суд може постановити ухвалу про стягнення з учасників справи в дохід державного бюджету штрафу у сумі  від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

 

 

Суддя Кодимського районного суду

Одеської області                                                                                        Б.С. Сердюк